Aceste materiale informative oferite sunt bazate atat pe studiile clinice cat si pe experienta vasta a multi ani de chirurgie minim invaziva invatata temeinic in Olanda

Echipa Urologica

dr Mircea Onaca si dr Gheorghe Niță

Echipa Urologica

Activitatea dr Mircea Onaca si a echipei urologice se desfasoara la Spitalul de Oncologie Monza Bucuresti

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 8a, București 013812
Call center +40 219983  monzaoncologie.ro

INFO OPERATII

PARTENERI

Robotul da Vinci Xi

Robotul da Vinci Xi (Intuitive corp. USA)

Robotul da Vinci Xi este un sistem computerizat care poate fi folosit in cele mai dificile operatii urologice oncologice si reconstructive.

Robotul este un instrument care confera cele mai bune posibilitati de a opera in spatii extrem de mici, comparabile cu volumul unui grapefruit.

In componenta sa intra 4 brate: unul care fixeaza camera si 3 brate folosite pentru instrumente.

Camera folosita este digitala si confera o imagine 3D si HD cu o marire a imaginii de pana la 10x.

A te specializa in chirurgia robotica inseamna sa urmezi un program continu, dedicat, organizat in clinici specializate si sub indrumarea unor proctori foarte experimentati, pentru o perioada indelungata de timp. Iar apoi sa executi multe sute de operatii de la simple la dificile, care confera o experienta vasta si vor aduce chirurgul urolog la un nivel foarte inalt al capacitatilor sale. Sa fii ca un sportiv de performanta care gandeste specializarea coerent si in perspectiva viitorului, pentru binele pacientului.

A efectua cateva operatii pe an nu este suficient in medicina Vestica, pentru a putea opera bine si in siguranta. Vremea ‘cowboysm-ului’ a trecut in medicina moderna! Volumul mare de operatii efectuate confera siguranta, atat in timpul operatiei cat si in faza de ingrijire postoperatorie a pacientului si este garantul celor mai bune rezultate dupa tratament.

Robotul ramane in final un instrument care doar in maini experimentate poate ajuta chirurgul sa ajunga a fi cea mai buna versiune a sa, in orice moment al operatiei.

O evolutie in timp – de la laparoscopie la 3D si la Robotica

Formular Programare

Programarile le puteti face telefonic la numarul +40 723 146 392 sau prin intermediul formularului de mai jos.

Mesajul a fost trimis. In scurt timp veti fi contactat pentru confirmare.
Eroare transmitere mesaj.